Дали сакате да работите во енергичен тим со флексибилни работни распореди и секогаш весела атмосфера?

Дали сакате нов предизвик , нови искуства и исполнување на нови достигнувањата?

Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД) отвора нова работна позиција за координатор на проект.

Датум : 15 август 2017 – 15 февруари 2018, со можност за продолжување на договорот.

Тест период: 1-15 aвгуст  2017

Ако сте:

 • Подготвени да работите во мултикултурна и динамична средина;
 • Со докажано работно искуство како проект координатор или слична улога
 • Со искуство во менаџирање со проекти во невладиниот сектор
 • Способни да работите независно со минимален менаџерски надзор
 • Способни за подготовка на планови и чекор-по-чекор акциони планови
 • Имате познавање од социјалното претприемништво
 • Имате познавања и искуство со онлајн платформи (WordPress, Moodle, итн)
 • Имате познавања од менаџмент на ризик и контролата на квалитетот .
 • Добро познавање на македонски и англиски(пишување и зборување) добро разбирање на бугарскиот јазик.
 • Со одлични организациски вештини, вклучувајќи мултитаскинг и управување со времето;
 • Тимски ориентирани.

Данлодирајте го повикот и аплицирајте!

Краен рок за аплицирање: 25 јули 2017 година.

Информациите за тоа како да се пријавите може да се најдат во повикот.

Приоритет ќе им биде даден на членовите на Генералното собрание на ЦИД.

Пре-селектираните кандидати ќе бидат контактирани од страна на организацијата за интервју во последната недела од јули, 2017.

Погледнете го целиот повик