Настан: Завршна конференција “ Шифт кон онлајн и офлајн заедница за претприемништво  “

Настан: Завршна конференција “ Шифт кон онлајн и офлајн заедница за претприемништво “

Здружението “ Центар за Интеркултурен Дијалог” од Куманово во партнерство со здружението “Без граници 21 век” од Ќустендил, Бугарија го спроведуваат 15-от месечен проект Shift – кон онлајн и офлајн заедница за претприемништво кофинансиран од ЕУ преку програмата IPA...

Лице в лице

За компанијата: „Лице в лице“ постои од 2012 година и претставува самостоен независен медиум, кој го издава Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој, „Паблик“. Дел е од пошироката Платформа за активизам која ја спроведува организацијата во Македонија. „Лице...

Nega Plus

За социјално претпријатие: Нега Плус е социјално претпријатие за палијативна нега, кое нуди професионални услуги на стари и изнемоштени лица во домашни услови: Нашите услуги: – Медицинска стручна грижа – Нега и хигиена – Приготвување храна –...

Kitka Petrol

За компанијата: Компанијата се занимава со нафтени деривати со мало и големо. Компанијата има две бензински пумпи, една е во село Слупчане а другата е во село Рајкова Куќа. Во тек е изградбата на третата на автопатот Табановце – Скопје. Компанијата има над 20...
Промотивни каравани за социјално претприемништво во Куманово, Штип и Крива Паланка

Промотивни каравани за социјално претприемништво во Куманово, Штип и Крива Паланка

Здружението  Центар за Интеркултурен  Дијалог   од Куманово во партнерство со здружението на “Без граници 21 век” од Ќустендил, Бугарија го спроведуваат проектот  “ Преминување -> кон онлајн и офлајн заедница за претприемништво“, ко-финансиран од ЕУ преку ИНТЕРРЕГ...