Повик за проектен координатор

Повик за проектен координатор

Дали сакате да работите во енергичен тим со флексибилни работни распореди и секогаш весела атмосфера? Дали сакате нов предизвик , нови искуства и исполнување на нови достигнувањата? Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД) отвора нова работна позиција за координатор на...
Повик за студиска посета

Повик за студиска посета

Датум: 02-06 Јули 2017 Место: Ќустендил – Петрич – Струмица – Куманово Рок за аплицирање: 25.06.2017 Студиската посета ќе биде 4 дневна активност на која ќе се соберат вкупно 24 млади луѓе од преку-граничната област преку која учесниците ќе имат можност да...
Повик за учесници Семинар ‘Достапни механизми како поддршка за мојот бизнис план’

Повик за учесници Семинар ‘Достапни механизми како поддршка за мојот бизнис план’

Датум: 28-31 Мај 2017 Место: Ќустендил Рок за аплицирање: 15ти Мај 2017 За проектот: Shift е 15-месечен проект финансиран од Instrument for Pre-Accession (IPA), чија цел е да понуди место за учење, и платформа кој ќе служи како заедница за споделување на искуства,...
Повик за учесници: Семинар ‘Достапни механизми како поддршка за мојот бизнис план’

Повик за учесници: Семинар ‘Достапни механизми како поддршка за мојот бизнис план’

Датум: 20-23 Април 2017 Место: Куманово Рок за аплицирање: 30ти Maрт 2017   Центар за интеркултурен дијалог и здружение “Без граници 21 век“ отвараат повик за учесници на семинар на темата: Достапни механизми како поддршка за мојот бизнис план.    За...