Патувачки Претприемнички Караван – Крива Паланка

Патувачки Претприемнички Караван – Крива Паланка

Патувачкиот Претприемнички  Караван продолжува со својата мисија и во Крива Паланка на 08.11.2017 . со почеток во 11 часот. Патувачкиот Претприемнички Караван е дел од низа активности во рамките на проектот Shift – кон онлајн и офлајн заедница за...
Повик за локален координатор во Куманово, Крива Паланка и Штип

Повик за локален координатор во Куманово, Крива Паланка и Штип

Дали сакате нов предизвик , нови искуства и исполнување на нови достигнувањата? Дали сакате да организирате и да работите во секогаш добра и весела атмосфера ? Тогаш ,тоа сте вие – дојдете и приклучете се на нашиот тим . Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД)...

Повик за учесници на 6та Школа против говор на омраза “Медиумска писменост и критичко размислување”

Центар за Интеркултурен Дијалог (ЦИД) со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, со задоволство распишува повик за учесници за 6-та Школа против говор на омраза: Медиумска писменост и критичко размислување. Центар за Интеркултурен Дијалог 6та година по ред огранизира...